The Waterman
The Waterman
  • Client:
    Conran + Partners
  • Location:
    Greenwich Peninsula | London
  • Date:
    2018

The Waterman apartment building creates a striking silhouette where it sits along the Greenwich Peninsula riverside. Conran + Partners commissioned Hoad & More to make a light feature for the entrance lobby that reflected the modern and luxurious feel of the building as a whole. To achieve this, we used 40 illuminated, frosted acrylic rods and 21 polished gold rods of various lengths at perpendicular angles to create a delicate yet striking  architectural light in the double-height space. The whole installation measures 6.5m wide by 3m deep and 2m high.

Copyright © 2021- Hoad & More Ltd All Rights Reserved

Hoad & More Ltd - Registered in England & Wales: 04068336
The Studio, Ashpools Chapel Lane Northall, Dunstable, Bedfordshire, LU6 2HF